ARIELA

2015.10.24 17:26

                                                                           ÚT- KERESÉS

   Eljön az idő minden ember életében, amikor ráébred arra, ki is Ő valójában. Van akinél ez  egész kicsi gyerekkorban történik. Pár évesen már tudja mi akar lenni. Ezt úgyis hívják, tehetség, ami mindenkiben megvan, csak valaki sokkal később fedezi fel magában.

   A legtöbb ember csak érettebb korban jön rá mit szeretne kezdeni az életével.

Ezek négy részre osztódnak:

   1. Akik teljesen elnyomják magukban, mert szerintük AZ ÁLMODOZÁS AZ ÉLET MEGRONTÓJA és mindenki nyugodjon bele abba, amit a sors adott. Koruktól és anyagi, társadalmi helyzetükből kifolyólag, legalább is, azt a kifogást használják. Nem vágnak bele, mert ugyanmár, az én koromban, vagy nem dobom el egy ábránd miatt, amit eddig elértem.

   2.Sokan azt szeretnénk, hogy valaki döntsön helyettünk. Mennyivel könnyebb lenne, ha barátaink, rokonaink segítenének elhatározni, hogy jó e, amit tenni akarunk. Helyes e változtatni az életünkön, vagy inkább ne fogjunk bele. Így nem a mi vállunkra esik a felelőség. Ezzel az a baj, hogy akkor nem mi irányítsuk az életünket, hanem a joakaróink.

   3.Mi magunk tervezzük meg az utat, de jól jönne a segítség, ha valaki menetközben megfogná kezünket, egyengetné az utat előttünk, mert egyedül kétséges, hogy célba érnénk. Szerintetek megbecsülnénk elért sikereinket, ha más valaki intézné el? Vagy természetesnek vennénk, hogy ez történt, hiszen más vitte véghez mindezt.

   4.Amikor saját kezünkbe vesszük sorsunk és minden szél ellen megküzdünk. Nemhadjuk, hogy az útközben elszenvedett kudarcok letörjenek, az akadályok megállítsanak. A legnehezebb út, de a siker a mi érdemünk.

   Képzeld el, ha rájössz mivel szeretnél foglalkozni és rálépsz az útra. Az általad kiválasztott, kijelölt útra és megteszed az első lépést. Micsoda boldogság. Pontosan olyan érzés, mint amikor elősször megpillantod azt a lányt, vagy fiút és abban a pillanatban tudod, hogy vele szeretnéd leélni az életed és az első csók a legvarázslatosabb. Hát ilyen megélni az első lépést az utadon. Tele vággyal, álmokkal, később célokkal. Egyszercsak tudod merre kanyarodik az életed. Ott állsz a küszöbön. Később rájössz, hogy mindig ott álltál. Várakoztál, de most már biztos vagy benne, hogy merre lépj. Te magad döntöttél úgy, hogy megteszed. Hirtelen szabadnak érzed magad és nagyon büszke vagy magadra, mert érzed eljött a te időd.