ARIELA

2015.08.24 20:51

MINDEN LÁNY HERCEGNŐ

  

az utóbbi években végig mentünk sok olyan divat hullámon, amikor a lányok inkább fiúknak, a fiúk inkább lányoknak néztek ki. szerencsére mára már helyre rázódtak a dolgok és nemünkhez híven nézhetünk ki.

nézhetünk - készakarva írtam így, mert bármennyire is tiltakozhatunk ellene, azért követnünk kell a divatot. mi emberek az itélkező fajba tartozunk és ez sosem lesz másként. figyeld csak meg azokat, akik kilógnak a sorból, nem úgy néznek ki mint a többiek, azzal úgy is viselkednek.

nincs mit tenni be kell illeszkednünk.

milliósszor hallottam: minden kislány hercegnő.

ez persze így is van, vagy legalább is így kellene lennie.

azonban ha körül nézünk, hááát, van itt azért mindenféle trampli. lehet egy nő akárhány éves, 15-től 75-ig, úgy ki tud öltözni és meg tud jelenni bármilyen eseményen, hogy eláll a pasik szava. az sem kell hozzá, hogy szép legyen, sőt nagyon sok túlsújos hölgyet láttam, akik lefölözték a modell alakú nőket.

egy nagyon okos ember mondta egyszer, hogy minden nő lehet szép és ez nem is az ideális alkattól, a tökéletes arcvonásoktól függő. ezt bátran ki merem jelenteni én is és el is mondom hogyan lehet elérni:

el kell hinni magunkról, hogy hercegnők vagyunk, mert tényleg azok vagyunk, csak némelyikünkben elveszett és nagyon mélyre kell ásnunk magunkba, hogy megtaláljuk. amikor megvan, akkor elég lekopírozni, hogyan viselkednek az igazi hercegnők.

pl: milyen a testtartásuk. ha kimész az utcára, rengeteg példát látsz fiataloktól öregekig milyen csúnyán járnak. ha végig megy előtted egy hölgy, na azt azonnal észre veszed, micsoda kecses, könnyed lépésekkel vonul.

ha ellesed az etikettet, megtudod hogyan viselkedik egy igazi nő, pl: nem röhögsz hangosan az utcán, társaságba, stb.

a viselkedésedet hozzá hasonlítod a hercegnők udvari etiketjéhez, lehethogy ez most nevetségesen hangzik, de ha így fogsz viselkedni, hirtelen te is változni kezdesz és a többiek is veled szemben, mert a fellépésed méltóságot kölcsönöz. egy olyan tartást hozzá teszel, amiről az előbb írtam, figyeld meg a környezeted, mennyire másként állnak hozzád. óriási belső és külső változáson fogsz keresztül menni, mert ahogy elsajátítod az alapokat és a körülötted lévők is ahhoz fognak alkalmazkodni, mert fognak, az megtetszik neked és többet akarsz majd tudni róla és tovább fejlődsz. a fejlődés is reakciót vonz maga után, mert minden új ismeret, úgymond okosabbá tesz. a buta nők csak arra jók, hogy nevessenek rajtuk és kihasználják őket.

ez ismeretek elsajátítása után automatikusan következik, hogy saját magadtól megváltoztatod a külsődet is, a hajad, sminkedet, öltözködésedet. ez az igény magától alakul ki benned.

annyi sokat kapsz ettől: az önbecsülésedet, kieggyensújozottságot és szépséget, mert ha elhiszed magadról, hogy te is lehetsz hercegnő, azzá is válsz.