ARIELA

2015.07.24 17:57

                              MERT CSAK A BELSO SZÉPSÉG SZÁMÍT!

 

ugyanmár, ez hulyeség!!

minden ember, mindegy, hogy pasi, vagy no, elosszor azt lássa beloled hogyan nézel ki! meg kell tetszened neki, vagy legalább szimpatikus kell, hogy legyél, ezzel adva lehetoséget neki, hogy megismerjen belulrol is.

ezek a szavak hallatán jonnek a kételkedok: konnyu annak, aki szépnek szuletett, stb. ezeket ugyanis az onbizalomhiányban szenvedok mondják.

mindenki lehet szép!!!!

hogyan? elárulom:

1. a legelso és legfontosabb dolog, ami el kell hinned magadról, hogy te sem kulonbozol a tobbi szépségtol.

ha megnézed az arcukat a modelleknek kifesés elott, ép olyan egyszeru a kinézetuk, mint bárki másnak. láttad már biztosan a neten, vagy a tv-ben, hogyan lehet megváltoztatni egy arcot jó sminkel. ha próbálgattad otthon jópárszor és nem ment, vedd a bátorságot és kérdezd meg egy kozmetikustól. lesd el mit csinál és utánnozd.

2. a tested nem olyan tokéletes, mint a modelleké? ezen konnyen változtathatsz, hisz csak rajtad múlik mennyit eszel, mennyit mozogsz. senki sem kényszeríti rád az egészségtelen életvitelt. hogy ez sokkal nehezebb, mint mondani? nem igaz!!! csak annyit kell tenned, hogy megérted, te parancsolsz magadnak!

3. levetkozol, a tukor elé állsz és megnézed mi az ami szép rajtad és mi nem. ami szép, azt ki emeled, ami nem, azt elrejted a világ elol. pl. a legcsúnyább dolog amivel találkoztam, hogy 3 számmal kisebb nadrágba gyomoszolik magukat a lányok és valahol a felesleges hurkáknak ki kell dudorodniuk...a kisebb számtól nem nézel ki soványabbnak, csak gusztustalan, de számtalan ilyen apró hiba, baklovés teszi csúnyává az embert.

nem kell a legdivatosabb cuccokat megvenni, hisz nem mindenkinek futja rá /a legtobb embernek nem/ , de ha jól osszeválogatod, osszekombinállod a szekrényben lévoket, akkor biztos lesz a sikered.

4. mit sem ér mindez, bármilyen jól nézel is ki, ha nincs kisugárzásod.

ez így van!!!!! mit jelent a kisugárzás?

hogy az agyaddal egyszeruen elhiteted, hogy szép vagy, kulonleges és egyedi. persze ez így is van, mert szerencsére nem vagyunk egyformák, esteleg hasonlitunk valakire, de mindenki eredeti. ha ezt eleget mondogatod magadnak, akkor az agyad is úgy reagál rá. ennyi a kisugárzás.

5. magabiztosság!

na ezzel van a legtobb baj, mert valaki annyira elhiszi magáról, hogy tokéletes, hogy amikor pofára esik, azt sem tudja, hogyan szedje ossze magát. ez nagyon romboló lehet.

az ellenkezojébol van tobb, amikor nem hiszunk eléggé magunkban.

mindenki valamihez ért, valamilyen tehetséggel szuletett, valamiben jó. csak azok nem találják magukban, akiknek nincs onbizalmuk. ha jó méllyen magunkba nézunk meglássuk azt. segít az is, ha rájovunk mit szeretunk csinálni, az lesz az.

6. amikor ezeken a lépéseken végig mentél nemcsak széppé válsz, de sikeressé is, mert egy magabiztos fellépéssel megnyílnak az ajtók elotted. miért? pl. miért vennél fel egy gyáva nyuszi vezetot? hogyan tudná az ilyen irányitani az embereket? na látod. errol beszéllek! nem kell félni semmi kihívástól, mert ha jól felkészulsz viszed a pálmát.

s ha mégsem sikerul, mit veszítesz? legalább megpróbáltad

ugye milyen konnyu szépnek lenni? ennyire egyszeru.