ARIELA

2015.07.18 18:55

 HA OK NÉLKUL KESERÍTIK AZ ÉLETED, CSAKAZÉRT MERT IRIGYEK RÁD! 

 

 

 

 

annyi példát látok manapság korulottem erre.

kezdve az iskolában, a néhány beképzelt osztálytársnál, akik azt hiszik a legújabb cuccok és a mobilok birtokában, hogy te sosem éred el az o magas szintjuket /szerencsére az élet aztán teljesen mást igazol/, és folytatódik késobb a melóban.

amikor végre megkapod az elso állásod, bár nem az, amit megálmodtál, sem anyagilag, sot teljesen mást csinálsz, mint szeretnél, de akkor is hatalmas siker számodra, mert megmutathatod a világnak, hogy már felnottél. onnáló vagy és már hónapokkal ezelott eltervezted, hogy mi mindent veszel a fuzibol.

belépsz, tiszta ideg vagy minden újtól. megfelelni a fonoknek, megtanulni a melót, beilleszkedni a csapatba. természtesen igyekszel, ahogycsak toled kitelik és egy hét után, mikor már azt hiszed kezdesz belejonni, valaki keresztbe tesz neked. azt sem tudod honnan jott a támadás és foleg miért. mi oka lehet valakinek téged utálni, hisz mindenkivel kedves vagy. nem is ismernek még és mégis....

az az igazság, hogy minden helyen van egy ilyen alak. ez a saját frusztrációit nyomja rá az emberre. megkeseredett, semmitmondó magánélete miatt, másokon próbál bosszút állni, mert te szebb, ugyesebb, vagy okosabb vagy nála. alattomos kis praktikákat vet be ellened csakazért, hogy megkeserítse az életed.

a legjobb az ilyet észre sem venni. csak sajnálni lehet ot, vagy védekezni olyan módon, hogy minnél messzebre kerulsz a légkorébol, de sosem támadni.

miért? érthetetlennek tunik, ugye? hisz o bántott, alaptalanul belekevert bármibe is és még haggyam is?

igen!!

képzeld el, hogy felveszed a kesztyut ellene. lehethogy az évek óta tartó frusztrációi végett annyi gonoszságot muvelt már, hogy igazi profivá vált. akkor semmi esélyed ellene hosszú távon. ha mégis nyernél, tudod mit vennél észre magadon a végén? hogy olyanná váltál, mint o.

inkább csak maradj onmagad, ez a legbiztosabb számodra, mert akkor sosem kell megjátszanod magad és olyannak ismernek meg, amilyen vagy valójában.