ARIELA

2015.07.14 22:42

3 DOLOG, AMIÉRT MERJ:

 

1.mert, ha nem lépsz, orokre ott toporogsz, ahol most vagy.

ha vissza fog a gyávaság, a saját félelmed, akkor elveszik a tehetség, mi benned lakozik, mert csak akkor lehetsz boldog és teljes az életed, ha ki mersz lépni a nagy világba, megmutatni mire vagy képes, megvalósítani onmagad. ha nem teszed, egy kiábrándult, megkeseredett életet fogsz élni.

2.mert végre teljesítheted álmodat

az ember egész életében vágyik valamire. már az óvodában kitaláljuk, mi akarunk lenni, ha felnovunk. kamaszként tudjuk, hogyan éljuk le majd életunket. ifjúként, hogyan váltjuk meg a világot. mindig lesznek álmaink, vágyaink. csak rajtunk múlik meg e merjuk tenni. te mikor kezded el?

3.mert életed végéig sajnálni fogod, ha nem teszed meg.

gondolj csak bele: ha nem mersz belefogni semmi újba, amit szeretnél, az olyan, mintha másvalaki életét élnéd, nem a sajátodét. mert kifogást mindig lehet találni, ráfogni valamire, sot valakire, miért nem lehetett megtenni, de amikor oregen ott gubbasztasz az életed felett, milyen emlékek jonnek majd elo? hogy gyáván kellett leélned az életed, mert féltél?

merni kell lépni, meg kell tenni az elso lépést elore, hogy soha ne sajnálhasd, hogy mennyi minden maradt ki az életedbol